Sluit je aan als exclusieve ‘Black Professional VIP Salon’

Wil jij je als kapperssalon echt profileren in kwaliteit en uitstraling? Als Black Professional VIP salon geniet je gegarandeerde exclusiviteit in je regio, profiteer je van marketingondersteuning vanuit Italië en Hair Confidence Benelux en blijf je dankzij diverse demo's en exclusieve events altijd op de hoogte van de nieuwste trends en producten.

Waarom kiezen voor Black Professional Haircare?
Black Professional is de nieuwste lijn van Parisienne Italia. Het merk omvat een breed assortiment aan innovatieve kleur-, stylings- en verzorgingsproducten, allen uitgebreid getest door het team van Hair Confidence. Daarnaast is Black Professional absoluut exclusief en nergens online verkrijgbaar.

Black Professional VIP Salon
In het uitstekende assortiment van Black Professional zag Hair Confidence direct een buitenkans voor salons om zich te kunnen onderscheiden van hun concurrenten. “Black Professional heeft ontzettend veel te bieden, qua producten, maar ook qua marketingondersteuning. Door je aan te sluiten als Black Professional VIP salon, krijgen kapperssalons van elk formaat de kans om zich écht te profileren, zonder dat dat veel extra werk of geld kost. Het gaat erom dat je richting durft te kiezen!”. 

De voordelen als VIP salon
Wanneer je voor tenminste 90% van je inkoop kiest voor het merk Black Professional wordt je Black Professional VIP Salon en geniet je van gegarandeerde exclusiviteit in de regio. Je krijgt toegang tot actuele marketingproducten om je salon mee aan te kleden en je profiteert van extra publiciteit via de website en social media kanalen van Hair Confidence. Daarnaast wordt je op de hoogte gehouden van nieuwe producten en technieken via periodieke demonstraties, presentaties en events. Hoogtepunt van het jaar is het VIP gala-event dat georganiseerd wordt voor alle (aspirant) VIP salons. Helaas is, door de corona crisis, nog niet bekend wanneer deze in 2021 plaats zal vinden.

Benieuwd of Black Professional iets is voor jouw salon? We komen graag langs om je kennis te laten maken met het assortiment en de mogelijkheden. Maak een afspraak via +31 (0)681057444 of per e-mail.